Pasternak z wyglądu podobny do piertuszki, jednak zupełnie odmienny w smaku. Delikatny, słodkawy, lekko anyżkowy to prawdziwa bomba witaminowa, dlatego warto wykorzystać jego zdrowotny potencjał. Pasternak to doskonały materiał na super szybką surówkę. Ze słodko-kwaśnym jabłkiem i sosem jogurtowym smakuje wyśmienicie. Bardzo polecam! Składniki : 1 korzeń pasternaku - 250 g 1 duże jabłko - 200 g 200 g jogurtu 2 łyżki sokiu z cytryny sól, pieprz 1 łyżeczka miodu natka pietruszki Przygotowanie: wycisnąć sok z cytryny.... czytaj dalej...
Jeśli starasz się pozbyć zbędnych kilogramów, powinieneś o tym wiedzieć!
Czytaj dalej...Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...