Jaja faszerowane to obowiązkowy przysmak na wielkanocnym stole. Można je podać na wiele sposobów. Ta smaczna przystawka sprawdzi się również na weekendowe śniadanie. Dzisiejsze jaja faszerowane są sardynkami. Sardynki to nie tylko bogactwo kwasów omega-3, ale skarbnica jodu, wapnia i witaminy B 12. Prosto, szybko, zdrowo i bardzo smacznie! Składniki: 4 jajka 1 puszka sardynek sok z cytryny sól, papryka mielona majonez/jogurt rzeżucha Wykonanie: jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać, przekroić wzdłuż i ostrożn... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...