Czerwona kapusta duszona w soku jabłkowym
Czerwona kapusta duszona w soku jabłkowym
Czerwona kapusta to doskonały dodatek do drobiu i dziczyzny, dlatego jesienią i zimą to jej najlepszy czas. Jest bogatsza w wartości odżywcze od białej krewniaczki, Obecne w czerwonej kapuście antocyjany oprócz właściwości antynowotworowych wykazują działanie antyalergiczne i uszczelniające naczynia krwionośne. Kapusta czerwona usprawnia działanie układu pokarmowego, pomaga pozbyć się wody z organizmu, ma doskonałe działanie odtruwające organizm. Bogata jest w wartości odżywcze, a przy tym ma mało kalo... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Gotuj zdrowo!Guten Appetit!
Warto przeczytać
Najlepszy spalacz tłuszczu
Jeśli starasz się pozbyć zbędnych kilogramów, powinieneś o tym wiedzieć!
Czytaj dalej...Dieta kapuściana
Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Autor
Weronika Swientek
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
jabłka, kapustą, czerwona kapusta, cydr, obiad, boże narodzenie
Inne przepisy z Gotuj zdrowo!Guten Appetit!
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję