Pikantne naleśniki z kapustą i mięsem
Pikantne naleśniki z kapustą i mięsem
To naleśniki z oszczędnym farszem przygotowanym z mięsa gotowanego, ostrej paryczki i kapusty pekińskiej Pikantne naleśniki z kapustą i mięsem 1 duże jajo 250 ml mleka 250 ml wody szczypta soli 2 łyżki mąki razowej ok 250 g mąki pszennej 1 łyżka oleju słonecznikowego 1 łyżka siemienia lnianego mięso z rosołu (obrane ze skóry i kości) 1 duża cebula kilka liści kapusty pekińskiej 1 łyżeczka pieprzu ziołowego 2 ostre papryczki zielone 1 łyżka masła klarowanego około 5 dag żółtego sera ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Gotuj Sam!
Autor
NinaJG
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
naleśniki, mięso, naleśnik, kapustą, kapusta pekińska, papryka, rosół, ciasto naleśnikowe, ciasto, mięso duszone, ciasto na naleśniki, ciasto słonecznikowe
Inne przepisy z Gotuj Sam!
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję