La Sucursal

La Sucursal

La Sucursal

2 niesamowite miesiące Naprawdę ciężko opisać takie doświadczenie w paru zdaniach. Spędziłem tu dwa niesamowite miesiące. Poznałem niezwykłych ludzi, odwiedziłem piękne miejsca, a przede wszystkim nauczyłem się naprawdę wiele. Restauracja, w której odbywałem praktyki zrobiła na mnie niemałe wrażenie. Nie mam tu na myśli tylko wystroju wnętrza i zachwycającego widoku z okna, ale przede wszystkim metody pracy i jakość produktów, na których pracowałem. Poznałem dzięki temu wiele nowych smaków.     K... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotuj po hiszpańsku

Autor

ProaktywniProaktywni

W tym miejscu przedstawiamy przepisy kuchni hiszpańskiej zbierane przez uczestników projektu “Gotuj po hiszpańsku” w trakcie ich pobytu w Hiszpanii. Będąc na Półwyspie Iberyjskim, uczestnicy projektu odbywają kurs kuchni śródziemnomorskiej, praktyki zawodowe w najlepszych restauracjach w Walencji i kurs języka hiszpańskiego. Jest to dla czytelników świetna okazja do zapoznania się z oryginalnymi przepisami pochodzącymi od szefów kuchni hiszpańskich restauracji oraz tradycyjnymi recepturami używanymi przez mieszkańców regionu Walencji.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

obiad, pierogi, pierogi przepis

Inne przepisy z Gotuj po hiszpańsku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.