WARSTWOWE FRANCUSKIE BABECZKI Z MASĄ BAKALIOWĄ

WARSTWOWE FRANCUSKIE BABECZKI Z MASĄ BAKALIOWĄ

WARSTWOWE FRANCUSKIE BABECZKI Z MASĄ BAKALIOWĄ

Pyszne 3 warstwowe babeczki z ciasta francuskiego. Ja zrobiłam je z masą bakaliową na bazie miodu. Oczywiście do tego typu babeczek można użyć dowolnych mas, dżemów czy powideł. Zapraszam i smacznego.  SKŁADNIKI: 400 g ciasta francuskiego 1 sloiczek ok 200 ml masy bakaliowej lub dowolnej masy do wypieków 3 łyżeczki cukru trzcinowego PRZYGOTOWANIE:  Ciasto francuskie lekko rozwałkowuję. Za pomocą foremki do ciasteczek, wycinam ok 27 kółek o średnicy ok 4 cm. Do silikonowej foremki kładę jedno koło na... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie Patki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.