DUSZONA WOŁOWINA Z PRAŻONĄ CEBULĄ

DUSZONA WOŁOWINA Z PRAŻONĄ CEBULĄ

DUSZONA WOŁOWINA Z PRAŻONĄ CEBULĄ

Wołowina - chuda  bo tylko 2% tłuszczu  jest idealna do pieczywa, jako farsz, do naleśników , do ziemniaków , kasz itd.  Robi się ją szybko ale tylko jeżeli na samym początku poddasz ją wstępnej obróbce:) Jak? już piszę:) Smacznego :) SKŁADNIKI : 30 dag wołowiny chudej max 2% tłuszczu 5 łyżek prażonej suszone cebulki 3 łyżki oliwy sól i pieprz 2 łyżki papryki czerwonej słodkiej i ostrej PRZYGOTOWANIE:  Mięso myję a następnie kroję w bardzo małe kawałki ok 1 cm  na 1 cm . Przekładam... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie Patki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.