1 kg twarogu (z wiaderka) 1 puszka mleka skondensowanego 6 jajek 1 budyń słony karmel 1 budyń czekoladowy herbatniki na spód Twaróg, żółtka i mleko skondesowane miksujemy na jednolitą masę, Białka ubijamy na pianę i dodajemy do masy serowej. Mieszamy i rozlewamy masy w dwa pojemniki, do jednego dodajemy budyń czekoladowy, do drugiego słony karmel. Obie masy dokładnie mieszamy (mikserem). Na dnie formy układamu herbatniki i nalewamy na srodek porcjami obie masy. aż do wyczerpania. Na dnie piekarni...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...