Sałatka z rawioli i tuńczyka

Sałatka z rawioli i tuńczyka

Sałatka z rawioli i tuńczyka

pól op ravioli z serem ok 120  g (suche) papryka konserwowa 1 puszka tuńczyka kilka listków bazylii 3-4 papryczki peperoni czereśniowe ze słoika 50 g żółtego sera ok 10 oliwek 3-4 łyżki majonezu sól pieprz Ravioli gotujemy według przepisu na opakowaniu, studzimy. Kroimy oliwki, paprykę i oliwki. Siekamy drobno bazylię, ser ścieramy na tarce. Dodajemy osączonego z zalewy tuńczyka i mieszamy sałatkę z majonezem. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie jest łatwe

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.