Pure z dynią do kotleta mielonego
Pure z dynią do kotleta mielonego
500 g dyni hokkaido 500 g ziemniaków 1 łyżka musztardy francuskiej 1 łyżka musztardy delikatesowej 3 łyżki śmietany 3 łyżki mleka sól pieprz Dynię kroimy na kawałki, dodajemy obrane ziemniaki i gotujemy do miękkości. Odcedzamy , dodajemy mleko, śmietanę, musztardę i przyprawy do smaku. Blendujemy aż puree będzie gładkie i kleiste. Puree można podać do każdego mięsa . czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Gotowanie jest łatwe
Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
Renata Pyzik
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ziemniaki, dynia, mięso
Inne przepisy z Gotowanie jest łatwe
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję