Przepis na : deser
kruchy spód na blaszkę o wym 20x30 1 - 1/4 szkl mąki pszennej 3/4 szkl mąki krupczatki 200 g margaryny palma 0,5 szkl cukru szczypta proszku do pieczenia 4 żółtka masa dyniowa 1,5 kg dyni hokkaido 300 g skórki pomarańczowej w syropie 4 białka cukier waniliowy pół szkl cukru aromat waniliowy sok z połowy cytryny 4 łyżki mąki kukurydzianej Dynię kroimy w paski , spryskujemy oliwą i pieczemy ok 30 min do miękkości. Studzimy. Po wystudzeniu mielimy przy pomocy maszynki do mięsa, dodajemy ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...