Bakłażan nadziewany komosą ryżową
Bakłażan nadziewany komosą ryżową
Na urlopie w Grecji zajadałam się prawie codziennie pyszną pastą z bakłażana z dodatkiem oliwy. Mogłabym się wręcz w niej wykąpać :) Udało mi się dogadać z kucharzem, by zdradził mi, jak przygotowuje pieczonego bakłażana by nie był suchy. Składniki: (2 porcje) 1 bakłażan szczypta soli oliwa z oliwek 100g komosy ryżowej od Skworcu 50g żółtego sera 2 plasterki żółtego sera 50g ugotowanego mięsa drobiowego pieprz, papryka słodka Bakłażana dzielimy na dwie części, posypujemy szczyptą soli i polewa... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Gotowanie i blogowanie
Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
Małgorzata Wróblewska
Z każdym rokiem interesuje mnie coraz więcej rzeczy i z każdym rokiem jestem coraz bardziej cierpliwa by je robić :) www.gotowanieiblogowanie.pl
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ser, drobiowe, mięso, papryka, pasty, pasta, ciasto, polewa, mięsa pieczone, ciasto na niedziele, pyszne ciasto
Inne przepisy z Gotowanie i blogowanie
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję