Zupa gołąbkowa

Zupa gołąbkowa

Zupa gołąbkowa

Składniki: 500 g mięsa mielonego (u mnie drobiowe, z indyka); 1 mała, włoska kapusta; 100 g białego ryżu; 3 litry zimnej wody; 1 średnia marchewka; 1 średnia pietruszka; 1 mały seler; Biała część średniego pora; 1 średnia cebula; 200 g koncentratu pomidorowego; 2 łyżeczki mąki ziemniaczanej; 6 łyżek kwaśnej, gęstej śmietany 18%; 1 łyżka vegety; 1 łyżka majeranku; Sól; Pieprz; Olej do podsmażenia cebuli i mięsa.    Sposób przygotowania: Marchewkę, pietruszkę, seler i por umyć i osuszyć. Marchewkę,... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gospodyni Miejska

Warto przeczytać

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

Gospodyni Miejska

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa, mielone, mięso, gołąbki, kapustą, ryż, mięso mielone, por , marchewka, seler, zupa z mięsem mielonym, drobiowe, indyk, zupa pomidorowa, zupa z selera, kapusta pekińska, dania na gorąco, dania bez mięsa

Inne przepisy z Gospodyni Miejska

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.