Składniki: 250 g makaronu (u mnie penne); 1 puszka ciecierzycy konserwowej (waga netto, po odsączeniu 240 g); 1 puszka krojonych pomidorów (waga 400 g); 1 średnia, czerwona papryka; 1 średnia cebula; 1 ząbek czosnku; 1/2 czerwonej papryczki chili; 1 łyżeczka suszonego tymianku; 1 łyżeczka białego cukru; 1/2 pęczka natki pietruszki; Olej do smażenia; Sól; Pieprz. Sposób przygotowania: Makaron ugotować w osolonej wodzie, zgodnie z przepisem na opakowaniu. Odcedzić. Natkę pietruszki umyć, osuszyć, drobno po... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...