Pasta do chleba z watróbki i jajek
Pasta do chleba z watróbki i jajek
Dzisiaj zapraszam na pyszne, tanie i ławe w wykonaniu smarowidło do pieczywa. Uwielbiam takie pasty i przyznam szczerze, że nie kupuję gotowych pasztetów. Wykonanie tego "pasztetu", jest bardzo proste i szybkie, a gwarancja smaku gwarantowana. Uzytą w przepisie pietruszkę można zastąpić szczypiorkiem. Składniki: 600 g wątróbki wieprzowej 2 średnie cebule 5 jaj 1/2 pęczka natki pietruszki 3 ząbki czosnku 1/2 papryczki chili 10 czarnych oliwek 2-3 łyżki majonezu 1 łuzka oleju do smażenia 4 łyżki oleju... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Gosia gotuje
Autor
Gosia gotuje
Lubię gotować, w kuchni nie boję się eksperymentować, a konkretny przepis, to dla mnie często jedynie mały drogowskaz. Z przyjemności odkrywania nowych smaków można bowiem stworzyć coś olśniewającego, z czegoś co właśnie znajduje się w lodówce. Mieszkam we Wrocławiu.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasta, pasty, mielone, awokado, kurczak, pasztet, pasta z kurczaka, majonez, pieczywo, feta, kurczak z serem, kurczak wędzony , papryka, ser feta, mięso, tuńczyk, mięso mielone, przetwory, chleb, kurczak pieczony, kurczak z papryką , pasztet wieprzowy, domowe pieczywo, kurczak z czosnkiem, kurczak majonez, pieczeń z mięsa mielonego, mięsa pieczone, gotowany kurczak, smażony ser, szybki kurczak
Inne przepisy z Gosia gotuje
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję