
Przepis na : kolacja
Tuńczyk z fasolką i jajeczkami przepiórczymi w towarzystwie świeżego zielonego groszku, chrupiących sałat i orzeźwiającej bazylii. Ten tuńczyk z fasolką to talerz zdrowia, idealna potrawa na obiad, śniadanie czy kolację kiedy żar leje się z nieba. INNE PYSZNE LEKKIE DANIA: BAKŁAŻAN POD SIEKANĄ CEBULKĄ SAŁATKA Z GRILLOWANYM BAKŁAŻANEM SZPARAGI Z TRUSKAWKAMI NA RUKOLI CARPACCIO Z BURAKA Z HALLOUMI NA MUSIE Z MANGO SAŁATKA ZIEMNIACZANA Z DRESSINGIEM CYTRUSOW... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...