Zupa - krem z selera naciowego

Zupa - krem z selera naciowego

Zupa - krem z selera naciowego

Składniki: opakowanie selera naciowego bulion drobiowy łyżka masła serek topiony czosnkowy  50g sera Feta 2 zi emniaki ugotowane w mundurkach   natka pietruszki sól, pieprz   Przygotowanie: Seler umyć, obrać z nitek. Pokroić na mniejsze kawałki. W garnku roz topić masło. dodać pokrojony seler i chwilkę podsmażyć na małym ogniu.  Wlać bulion (t yle , aby seler był całkowicie zakryty ) gotować z 15 min , aż zmięknie.   Dodać serki i ziemniaka. Zmiksować na gładki krem. W razie potrzeby d... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gaździnka warzy

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję