Przepis na : obiad
Składniki: półtorej łyżki masła tyle samo mąki szklanka bulionu warzywnego kilka kropel soku z cytryny pół szklanki śmietany sól koperek Przygotowanie: Masło rozpuścić, dodać mąkę i zasmażyć ciągle mieszając. Rozprowadzić zimnym bulionem, skropić sokiem z cytryny. Wymieszać ze śmietaną. posolić do smaku, włożyć rybę i zagotować. Posypać posiekanym koperkiem......... Smacznego czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.
Czytaj dalej...