Pasta z dorsza wędzonego

Pasta z dorsza wędzonego

Pasta z dorsza wędzonego

Szybka, pyszna i znika równie szybko, jak posmarowanie nią pieczywa. Delikatna, czuć smak wędzonej ryby. Idealna na piątkową kolację. Składniki : 1 dorsz wędzony 4 rzodkiewki 4 jajka 1 mała cebula 1 łyżka musztardy 2 łyżki majonezu 1 łyżka ketchupu Sół, pieprz garść startego żółtego sera garść koperku Przygotowanie : Rybę obrać i oczyścić z ości, Rozdrobnić na mniejsze kawałki, rzodkiewkę umyć, osuszyć i pokroić w kostkę,  Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupki i pokroić w kostkę, Cebule obrać, równ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Garnkowe fanaberie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.