P iekliście kiedyś kalafiora? Nie? To musicie wypróbować ten przepis! Różyczki białego kalafiora i jego włoskiego kuzyna — romanesco skropiłem oliwą z oliwek, natarłem solą oraz czosnkiem i posypałem porcją parmezanu, który cudownie się na nim roztopił. Zrumienionego w piekarniku kalafiora podałem na kremowej maślanej polencie i udekorowałem świeżymi listkami oregano. Powstało cudne, lekkie danie w sam raz na lato. Gorąco polecam! * SKŁADNIKI na 4 porcje Pieczony kalafior: 1 biały kalafior 1 kalafior romanes... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...