Makaroniki z lemon curd

Makaroniki z lemon curd

Makaroniki z lemon curd

Po ostatnim makaronikowym sukcesie (do zobaczenia tutaj) postanowiłem przyrządzić je raz jeszcze. Tym razem wiosenne - w słonecznym kolorze i przełożone pysznym cytrynowym kremem. Są lekko słodkie z dominacją kwaśnego. Więcej wiedzieć nie trzeba, są po prostu pyszne!Składniki na muszelki makaronikowe (na około 25 sztuk po złożeniu):60 g sezonowanych białek (białka pozostawić na 24-48h na blacie kuchennym bez przykrycia)110 g cukru pudru40 g drobnego cukru do wypieków60 g mielonych migdałówżółty barwnik w proszku lub paś... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Food Square

Warto przeczytać

Dieta cytrynowa (Lemon detox diet)

Sposób na pozbycie się toksyn z organizmu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.