Ekspresowa pizza z chlebków naan z mozzarellą i chorizo

Ekspresowa pizza z chlebków naan z mozzarellą i chorizo

Ekspresowa pizza z chlebków naan z mozzarellą i chorizo

O tym, jak bardzo kocham pizzę z chlebków naan już Wam kiedyś pisałem. Uważam, że po prostu nie ma lepszego sposobu na rozprawienie się z „ pizzowym głodem” (czyt. nieprzerwaną ochotą na pizzę, która nie daje nam myśleć o czymkolwiek innym. W takiej sytuacji większość z nas sięga zwykle po telefon, mówiąc: „halo, czy tu pizza?” i czekając na dostawę, czujemy, jak skręca nam już żołądek na myśl o placku z ciągnącym się serem. Ja robię wtedy coś zgoła innego. Wyciągam przygotowane na takie dramatyczne chwile ch... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Food Square

Warto przeczytać

Wszystko co powinieneś wiedzieć o idealnym cieście do pizzy

Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.