Przepis na : śniadanie
Nie jest żadna tajemnicą, że jestem placuszkarą. Uwielbiam placuszki, pancakes, naleśniki – mogłabym je jeść cały czas i to nie tylko na słodko. Uwielbiam je też w wersji wytrawnej, a najcudowniejsze jest to, że można się bawić pięknie dodatkami i za każdym razem tworzyć nowe Read More Artykuł Bezglutenowe placuszki ze szparagami i wędzonym pstrągiem w sosie ziołowo – szpinakowym pochodzi z serwisu flymetothespoon - blog kulinarny . czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.
Czytaj dalej...