Smaczna przystawka na ciepło z selera naciowego i szynki. Charakteru nadaje parmezan i przyprawy. Składniki 3-4 gałązki selera naciowego ok. 10 plastrów szynki 100- 150 g jogurtu naturalnego 6 łyżek startego parmezanu 2 łyżki oleju rzepakowego pieprz kolorowy kmin rzymski estragon natka pietruszki 1. Każdą gałązkę selera naciowego kroimy na 3 lub 4 kawałki. Powinny być odrobinę dłuższe od średnicy plastra szynki. 2. Olej mieszamy z 2 łyżkami parmezanu i pieprzem. 3. Seler dokładnie obtaczamy w marynacie. 4. Każdy ... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...