Przystawka z selera naciowego i szynki

Przystawka z selera naciowego i szynki

Przystawka z selera naciowego i szynki

Smaczna przystawka na ciepło z selera naciowego i szynki. Charakteru nadaje parmezan i przyprawy. Składniki 3-4 gałązki selera naciowego ok. 10 plastrów szynki 100- 150 g jogurtu naturalnego 6 łyżek startego parmezanu 2 łyżki oleju rzepakowego pieprz kolorowy kmin rzymski estragon natka pietruszki 1. Każdą gałązkę selera naciowego kroimy na 3 lub 4 kawałki. Powinny być odrobinę dłuższe od średnicy plastra szynki. 2. Olej mieszamy z 2 łyżkami parmezanu i pieprzem. 3. Seler dokładnie obtaczamy w marynacie. 4. Każdy ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Fiołkowa Kuchnia Małgorzaty

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.