Tort wiśniowy z migdałową nutą

Tort wiśniowy z migdałową nutą

Tort wiśniowy z migdałową nutą

Dziś polecam Wam pyszny tort wiśniowy z migdałową nutą. Biszkopt najlepiej upiec dzień wcześniej bo wtedy łatwiej się go kroi. Następnego dnia składamy tort i schładzamy go kilka, kilkanaście godzin aby się fajnie przegryzł. Oczywiście pod warunkiem, że uda się go Wam tyle przetrzymać. A może to być trudne. Wbrew pozorom przygotowanie takiego prostego tortu nie jest trudne, więc raczej każdy sobie z tym poradzi. Tort wiśniowy z migdałową nutą czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ewa w kuchni

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...