Ślimaczkowe paszteciki z mięsem
Ślimaczkowe paszteciki z mięsem
Takie ślimaczkowe paszteciki świetnie smakują na przykład z czerwonym barszczykiem. Fajnie się prezentują i są trochę inne niż na cieście drożdżowym, bo są na cieście kruchym. Jeśli trochę nam ich zostanie wystarczy podgrzać w piekarniku i mamy świeżutkie ślimaczki. Można je też mrozić. Rozwiń i czytaj przepis : czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Ewa w kuchni
Autor
Ewa w kuchni
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, ciasta drozdzowe, ciasto drożdżowe, przepisy na kruche ciasto, paszteciki, kruche ciasto, kruche ciasta, drożdżowe, ciasto kruche, przekąski, fajne ciasta, paszteciki drożdżowe
Inne przepisy z Ewa w kuchni
Dodaj komentarz