Ślimaczkowe paszteciki z mięsem

Ślimaczkowe paszteciki z mięsem

Ślimaczkowe paszteciki z mięsem

Takie ślimaczkowe paszteciki świetnie smakują na przykład z czerwonym barszczykiem. Fajnie się prezentują i są trochę inne niż na cieście drożdżowym, bo są na cieście kruchym. Jeśli trochę nam ich zostanie wystarczy podgrzać w piekarniku i mamy świeżutkie ślimaczki. Można je też mrozić. Rozwiń i czytaj przepis : czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ewa w kuchni

Autor

Ewa w kuchniEwa w kuchni

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, ciasta drozdzowe, ciasto drożdżowe, przepisy na kruche ciasto, paszteciki, kruche ciasto, kruche ciasta, drożdżowe, ciasto kruche, przekąski, fajne ciasta, paszteciki drożdżowe

Inne przepisy z Ewa w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.