
Robiłam różne przetwory ale jakoś tak się złożyło, że powidła robiłam pierwszy raz. Są różne przepisy na powidła i różne metody na ich robienia. Ja mam taką wersję. Co do konsystencji to zróbcie według swojego gustu. Ja nie lubię takich bardzo gęstych więc taka konsystencja jak dla mnie jest w sam raz. Powidła śliwkowe czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...
To, że zdrowa dieta powinna być bogata w duże ilości warzyw i owoców każdy z nas wie, lecz gdy nie jesteśmy specjalistami od zdrowia często nie mamy pojęcia, których produktów nie powinno się ze sobą łączyć.
Czytaj dalej...
Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...