Chrupiące skrzydełka w tempurze

Chrupiące skrzydełka w tempurze

Chrupiące skrzydełka w tempurze

Dziś proponuję Wam skrzydełka w tempurze. Soczyste w środku a chrupiące na zewnątrz dzięki tempurze właśnie. Skrzydełka wcześniej ugotowałam w mieszance suszonych warzyw. Oczywiście w ten sposób możecie przygotować pałki z kurczaka lub inne mięsa. Tempura świetnie nadaje się także do warzyw jak i ryb czy owoców morza. Rozwiń i czytaj przepis : czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ewa w kuchni

Autor

Ewa w kuchniEwa w kuchni

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

skrzydełka, ryby, mięso, owoce morza, ryba, kurczak, pałki kurczaka, chrupiące skrzydełka, kurczak z warzywami

Inne przepisy z Ewa w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.