Schab w sosie musztardowo-cebulowym Plastry schabu osuszyć, a następnie delikatnie rozbić. Na patelni rozgrzać 2 łyżki oleju, włożyć mięso, usmażyć z obu stron na rumiano. Zdjąć schab z patelni i odłożyć na bok. Cebulę obrać, pokroić w kostkę, włożyć na rozgrzaną patelnię z olejem ze smażenia schabu i usmażyć cebulę na delikatnie złoty kolor. Wlać 1 szklankę wrzącej wody , wsypać pieprz czarny mielony, pieprz ziołowy, czosnek granulowany, 1/2 łyżeczki soli, dodać musztardę, wymieszać, a następnie włożyć usmażone ... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...