Faszerowana ćwiartka kurczaka

Faszerowana ćwiartka kurczaka

Faszerowana ćwiartka kurczaka

Przepis na : obiad

Bardzo lubię tak podane ćwiartki. W zależności od czasu , zawartości lodówki i okazji . Rodzaj farszu zmienia się . Dłubaniny trochę z tym jest ale smak wynagradza trud poniesiony podczas przygotowania. Składniki na 4 porcje 4 ćwiartki 1 czerwona papryka 1 zielona papryka 1 cebula 1 słodko-kwaśne jabłko sól, pieprz 2  łyżki oliwy 2 łyżki miodu 1 łyżka octu balsamicznego 1 łyżka sosu sojowego ciemnego. 1 łyżeczka imbiru  Wykonanie - Oliwę , miód ,ocet,sos sojowy  i imbir wymieszać. - Wytrymować ( ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Eli Gotowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.