Przepis na : obiad
Danie jednogarnkowe, o kremowej konsystencji, lekko kokosowe, pełne kolorów, aromatycznych warzyw i składników wzmacniających odporność. Jeśli szukacie pomysłu na niebanalną, rozgrzewającą kolację lub obiad, która oczaruje was bogatą paletą smaków, to z czystym sercem polecam Wam ten przepis. Bazą jest czerwona soczewica, której nie musicie wcześniej moczyć, w trakcie gotowania stanie się kremowa i lekko wyczuwalna w potrawie. Danie może mieć dwie wersje – wegańską – przygotowujemy je na wywarze z warzyw lu... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...Mój blog powstał dzięki wielkiej pasji do gotowania, eksperymentowania i łączenia najróżniejszych smaków. Gdy pokochałam taniec i Zumbę zrozumiałam, że moje dwie pasje świetnie się dopełniają. Tak powstał podwójny blog – Eat me! Fit me!, na którym znaleźć będzie można również porady dotyczące fitnessu i uprawiana sportu.