Tort Rafaello – delikatny, puszysty, przepyszny

Tort Rafaello – delikatny, puszysty, przepyszny

Tort Rafaello – delikatny, puszysty, przepyszny

Przepis na : deser

Tort Rafaello jest bardzo prosty do zrobienia, a wychodzi delikatny, lekki, nieprzesłodzony, po prostu pyszny. Jest to jeden z najprostszych przepisów na tort. Wystarczy tylko upiec biszkopt, przygotować krem z bitej śmietany i jogurtu, a następnie przełożyć i udekorować ciasto. Jeśli już kiedyś piekliście biszkopt, nie powinien sprawić wam kłopotów. Sprawdzi się zarówno na rodzinnych uroczystościach, do poczęstowania gości, jak i do popołudniowej kawy.   Składniki na tort Rafaello: Biszkopt: 6 jajek rozm... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu e-PrzepisyKulinarne

Warto przeczytać

Przepis na idealny biszkopt

Poniżej przedstawiony zostaje przepis na idealny biszkopt, które jest jednym z najdelikatniejszych ciast.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.