Szynka pieczona w niskiej temperaturze – do obiadu i na kanapki

Szynka pieczona w niskiej temperaturze – do obiadu i na kanapki

Szynka pieczona w niskiej temperaturze – do obiadu i na kanapki

Szynka pieczona w niskiej temperaturze wychodzi mięciutka, soczysta i aromatyczna, po prostu pyszna! Świetnie sprawdzi się do obiadu, albo jak już wystygnie do kanapek. Tak przygotowane mięsko z pewnością nie będzie zbyt suche czy twarde. Jak przygotować szybki sos do szynki? Jeśli chcesz szynkę podać do obiadu wraz z pysznym sosem, ziemniakami surówką np. z ogórków kiszonych i pora , to po upieczeniu pokrój ją w grubsze plastry. Na patelni podsmaż do miękkości pokrojoną w piórka cebulę, następnie wlej na nią c... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu e-PrzepisyKulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.