Szybka pasta kanapkowa z tuńczykiem jest bardzo prosta do zrobienia, smaczna i sycąca. Świetnie urozmaici codzienne kanapki. Kawałek świeżego, chrupiącego pieczywa posmarowany taką pastą, z plastrem ogórka kiszonego na wierzchu to świetny sposób na pyszne śniadanie czy kolację. Jak przygotować szybką pastę kanapkową z tuńczykiem? Wystarczy ugotować jajka na twardo, a w międzyczasie pokroić resztę składników. Wszystko przekładamy do jednej miski, przyprawiamy do smaku i mieszamy. Gotowe! Składniki na szybką pastę... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...