Sajgonki z kurczakiem i warzywami to doskonała przekąska lub danie główne, które z pewnością zachwyci Twoją rodzinę i przyjaciół. Są to chrupiące, smażone lub pieczone ruloniki wypełnione aromatycznym farszem, najczęściej składającym się z mięsa, warzyw i makaronu ryżowego. Są niezwykle popularną przekąską w kuchni chińskiej oraz kuchni krajów Azji Południowo-Wschodniej, a ich przygotowanie wcale nie jest skomplikowane. Wersja z makaron ryżowym, kurczakiem i mrożonką chińską jest bardzo prosta do zrobienia, ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jest to chińska dieta pomagająca utrzymać równowagę ciała i duszy.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...