Rolada szpinakowa z pastą jajeczną – idealna na każdą okazję

Rolada szpinakowa z pastą jajeczną – idealna na każdą okazję

Rolada szpinakowa z pastą jajeczną – idealna na każdą okazję

Rolada szpinakowa z pastą jajeczną z tuńczykiem i papryką konserwową to elegancka i smaczna propozycja na różne uroczystości, rodzinne spotkania czy kolacje ze znajomymi. Jej przygotowanie nie wymaga wielu skomplikowanych składników ani dużej ilości czasu, a efekt końcowy z pewnością zachwyci gości. To idealna propozycja dla osób poszukujących przystawek, które są zarówno smaczne, jak i efektowne. Składniki na roladę szpinakową z pastą jajeczną: Biszkopt: 400 g mrożonego szpinaku 4 jajka rozmiar L 2 czubat... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu e-PrzepisyKulinarne

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Jak sprawdzić czy jajka są świeże?

Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.