Fasolka szparagowa do obiadu – szybki przepis

Fasolka szparagowa do obiadu – szybki przepis

Fasolka szparagowa do obiadu – szybki przepis

Fasolka szparagowa do obiadu z czosnkiem, natką pietruszki i suszonymi pomidorami to pyszny i aromatyczny dodatek do obiadu albo samodzielna przekąska. Robi się ją bardzo szybko, a smakuje wybornie. Jeśli znudziła wam się standardowa fasolka z bułce tartej, to ten prosty przepis z pewnością przypadnie wam do gustu. Takie danie najlepiej smakuje latem, kiedy pod dostatkiem mamy świeżej fasolki, ale zimą, z mrożonego warzywa, też można je przygotować. Składniki na fasolkę szparagową do obiadu: około 0,5 kg żółtej... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu e-PrzepisyKulinarne

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.