Moj Food Revoliution Day

Moj Food Revoliution Day

Moj Food Revoliution Day

Mamy dziś wyjątkowy dzień. Obchodzimy go drugi rok z rzędu...  Food Revolution Day Jamiego Olivera :) akcja świetna i mobilizująca! Nas, mnie, zmobilizowała do przygotowania świeżego obiadu z rewelacyjną i bardzo, jak na moje gotowanie, nietypowa surówką... z fenkułem, selerem naciowym i maślanką... Odważyłam się na nowy smak i przeniosłam się na smakowe wyżyny!  A jaki był Wasz rewolucyjny dzień w kuchni??? schab tymiankowo-pomaranczowy z surowka z fenkula, kapusty i selera ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dzieje kuchennej Wiewióry

Autor

WiewióraWiewióra

Ruda, z zamiłowaniem do wypieków kulinarnych i nie tylko, potraw makaronowych i różnistych egzotycznych, a także ceramiki najchętniej własnego wyrobu, dobrych książek i filmów z klimatem. Mama Blondyneczki i Blondasa, do niedawna niania a teraz po prostu pełna pasji podwójna Mama Wiewiórka :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczywo, seler, chleb, seler naciowy, surówka, kapustą, schab, obiad, schab gotowany, surówka z kapusty, surówka ze świeżej kapusty

Inne przepisy z Dzieje kuchennej Wiewióry

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.