Frykadelki z Dorsza, z sałatą i koperkowo-jogurtowym dressingiem czyli Środowe Rybki odc.22

Frykadelki z Dorsza, z sałatą i koperkowo-jogurtowym dressingiem czyli Środowe Rybki odc.22

Frykadelki z Dorsza, z sałatą i koperkowo-jogurtowym dressingiem czyli Środowe Rybki odc.22

Syncio smacznie chrapie, Córcia po raz pierwszy od dawna wyszła z Małżonem na rower a ja wreszcie mam czas i zapraszam na Frykadelki. Pyszne, mięciutkie i delikatne kotleciki z dorsza, które dzisiaj gościły u nas na stole. Przepis znalazłam w Kalejdoskopie Kulinarnym.Frykadelki z Dorsza300 g filetów z dorsza, świeżych lub mrożonych4 łyżki bułki tartej8 łyżek chudego mleka2 cebulki czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dzieje kuchennej Wiewióry

Autor

WiewióraWiewióra

Ruda, z zamiłowaniem do wypieków kulinarnych i nie tylko, potraw makaronowych i różnistych egzotycznych, a także ceramiki najchętniej własnego wyrobu, dobrych książek i filmów z klimatem. Mama Blondyneczki i Blondasa, do niedawna niania a teraz po prostu pełna pasji podwójna Mama Wiewiórka :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

dorsz, sałata, pieczywo, chleb, tarta, bułki, chleb jogurtowy

Inne przepisy z Dzieje kuchennej Wiewióry

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.