Przepis na : obiad
Żołądki drobiowe z kapustą – pyszne i tanie danie obiadowe. Z pewnością dla koneserów i poszukiwaczy nietypowych smaków. Może trochę nawet kontrowersyjne, bo podroby nie wszystkim smakują i nie wszyscy po nie sięgają a warto. Są tanie, nadal to pełnowartościowe białko i od czasu do czasu włączenie ich do diety wychodzi tylko na plus. Żołądki drobiowe ugotowane w kapuście z dodatkiem pikantnych przypraw i aromatycznych ziół. Można zjeść samodzielnie, można z pieczywem czy ziemniakami. PRZEPIS NA ŻOŁĄDKI DROBIOWE ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...