Przepis na : obiad
Surówka z kapusty pekińskiej z sosem koperkowym – lekka, świeża, orzeźwiająca, prosta do przygotowania – stanowi świetny dodatek do obiadu czy kolacji. Kapustę pekińską lubię poszatkować drobno i oprószyć solą, wymieszać i odstawić na kilka minut. Sól sprawi, że kapusta zmięknie lekko, puści sok – stawi wtedy doskonałą bazę do surówki. Dziś bardzo prosto ale smacznie: rzodkiewki, ogórek świeży i koperkowy sos – pycha, polecam! PRZEPIS NA SURÓWKĘ Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ Składniki na surówk... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...