Przepis na : kolacja
Marokańska pasta ze słonecznika Słonecznik słynie ze swych cennych dla naszego organizmu właściwości: wzmacnia odporność, pomaga łagodzić reakcje alergiczne, ma działanie przeciwwirusowe. Jest też znakomitym źródłem witaminy E zwanej witaminą młodości, która pomaga utrzymać naszą skórę w dobrym stanie. Warto go jeść! Bardzo lubię smak słonecznika i taki podprażony często dodaję do sałatek np. z selera naciowego , z buraków czy z kalafiora . Dzisiaj ziarenka w innej roli, mianowicie jako smarowidło do pieczywa, ale... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...