Przepis na : śniadanie
Jeśli jesteście fanami ryżu, podpowiem Wam dziś jak ugotować go w sposób perfekcyjny i smaczny oraz by jego konsystencja była taka jak lubicie. Jeśli do tej pory gotowaliście ryż w woreczkach foliowych w dużej ilości wody, to nie róbcie tego więcej. Woda, którą wylewacie to strata wartości odżywczych a ryż gotowany w ten sposób z pewnością nie posiada idealnej konsystencji, struktury ani smaku. Wypróbujcie poniższe porady. Poniższe sposoby dotyczą gotowania ryżu białego, długoziarnistego. Jeśli chcecie przygotować ry... czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Kilka wartościowych uwag odnośnie zdrowego odżywiania. Zmniejsz ilość spożywanych posiłków, ale zwiększ ich częstotliwość.
Czytaj dalej...