Przepis na : śniadanie
Jajka faszerowane – przygotowujecie na codzienne śniadani czy to danie zarezerowane jest tylko na imprezy i święta? Jajka faszerowane awokado to smaczna i zdrowa przystawka, sycąca na długo. Warto je przygotować nie tylko na Wielkanoc. PRZEPIS NA JAJKA FASZEROWANE AWOKADO Składniki na jajka faszerowane awokado: 5 jaj ugotowanych na twardo – zobacz jak 1 awokado dojrzałe – zobacz co zrobić by awokado dojrzało 2 łyżki majonezu – przepis sól pieprz do dekoracji kiełki lucerny – zobacz jak wyhodowa... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...