składniki: 500 g filetów z dorsza lub mintaja 120 g marchewki 70 g selera 70 g pietruszki 150 g cebuli 70 g koncentratu pomidorowego 150 g passaty pomidorowej sól, pieprz, liść laurowy, 3 ziarenka ziela angielskiego sok z cytryny mąka do obtoczenia filetów olej do smażenia wykonanie: Filety rybne kroimy na kawałki ok. 4-5 cm, oprószamy solą oraz pieprzem, obtaczamy w mące i smażymy na rozgrzanym oleju, na rumiano. Warzywa obieramy. Cebulę kroimy w piórka, marchewkę, pietruszkę oraz selera ścieramy na tarce o grubyc... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...