gwiazdki francuskie nadziane pastą

gwiazdki francuskie nadziane pastą

gwiazdki francuskie nadziane pastą

[Głosów:1    Średnia:5/5] składniki: 2 opakowania gotowego ciasta francuskiego 1 białko 2 plasterki ulubionej szynki 2 ząbki czosnku 5 łyżki białego sera 3 łyżki śmietany sól, pieprz wykonanie: Z ciasta francuskiego wykrawamy gwiazdki. Na jedno „ciastko” potrzebujemy 2 gwiazdki z z wyciętymi środkami (mniejszą gwiazdką) + 1 cała, które sklejamy roztrzepanym białkiem. Na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia układamy złożone ciastka. Wierzch smarujemy białkiem. Pieczemy na złoty kolor. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Domowy Smak Jedzenia

Warto przeczytać

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.