(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); składniki: 100 g serka topionego (najlepiej domowego, przepis tutaj ) 500 ml bulionu 60 ml śmietany 1 płaska łyżka mąki sól, pieprz dodatkowo: grzanki do podania natka pietruszki lub świeży jarmuż wykonanie: Bulion zagotowujemy. Śmietanę mieszamy z mąką. Wlewamy do bulionu, dodajemy serek topiony, od czasu do czasu mieszamy i podgrzewamy do rozpuszczenia się serka. Doprawiamy solą oraz pieprzem. Doprowadzamy do wrzenia. Podajemy z grzankami oraz natką piet... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...