[Głosów:0 Średnia:0/5] składniki: 210 g białek (z ok. 6 jajek) 40 g wiórek kokosowych 150 g mąki 3 łyżki kakao 220 g cukru 125 ml kwaśnej śmietany 125 ml oleju np. słonecznikowego 1 łyżeczka proszku do pieczenia wykonanie: Mąkę mieszamy z kakao, wiórkami kokosowymi oraz proszkiem do pieczenia. Białka ubijamy na sztywno. Następnie dodajemy stopniowo cukier. Do ubitych białek wlewamy olej oraz śmietanę. Następnie wsypujemy wymieszane suche składniki i miksujemy na wolnych obrotach tylko do połąc... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...