cytrynowe magdalenki

cytrynowe magdalenki

cytrynowe magdalenki

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); składniki: 150 g mąki 90 g cukru 100 g masła 3 jajka 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia skórka otarta z 1/2 cytryny dodatkowo: cukier puder do oprószenia wykonanie: Masło roztapiamy. Cytrynę szorujemy, sparzamy wrzątkiem i ścieramy tylko wierzchnią, żółtą część, na tarce o drobnych oczkach. Jajka ucieramy z cukrem na puszystą, jasną masę. Do masy jajecznej stopniowo przesiewamy mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, delikatnie mieszamy przy pomocy drewnianej ł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Domowy Smak Jedzenia

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję