bekon w czekoladzie

bekon w czekoladzie

bekon w czekoladzie

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); składniki: plasterki wędzonego bekonu, dobrej jakości czekolada deserowa pieprz cayenne wykonanie: Plasterki bekonu wysmażamy na tzw. chipsy lub pieczemy w piekarniku. Następnie przekładamy je papierowy ręcznik i odstawiamy do całkowitego wystudzenia. Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej dodajemy do smaku pieprz cayenne. Chipsy z bekonu maczamy w czekoladzie. Dodatkowo możemy czekoladę posypać pieprzem cayenne. Przekładamy na papier do pieczenia i odstawiamy ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Domowy Smak Jedzenia

Warto przeczytać

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.